Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
GINDITI-VA BINE INAINTE DE A PUNE STAMPILA...

Au fost reprezentantii minerilor la BUCURESTI, dupa aproape 350 de kilometrii, facuti pe jos au fost primiti de primul ministru si se vor intoarce acasa cu promisiuni desarte. Acest lucru pentru ca legile facute de Oltean, Dolha, Dobra, Suciu, Denes si Pana au creat conditiile necesare ca in Romania rentabilizarea unor companii de stat sa insemne disponibilizarea angajatiilor, vinzarea activelor la fier vechi si construirea de case, dupa cumpararea terenurilor pe preturi de nimic sau construirea de mari magazine in care romanii sa cumpere produse din import cu banii imprumutati de la banci.  NU DOMNILOR GUVERNANTI , NU INSEAMNA ASTA...POATE TREBUIE CONDUCATORI CU SCOALA SI EXPERIENTA....SIGUR UN PAS MARE SPRE RENTABILIZARE AR FI DECAPUSAREA ACESTOR COMPANII DE FIRMELE PRIETENILOR....STANDARDE DE COST LA ACHIZITIILE PUBLICE...RAPORT NORMAL INTRE VENITURILE MARI SI MICI ....PLATA MUNCII NU A MINCIUNII SI PRIETENILOR ETC.

Acum Dolha se pregateste sa cistige primaria Bistrita, Suciu cea a orasului Singeorz-Bai, de parca s-ar fi nascut in aceste localitati, cunosc nevoile oamenilor si experienta lor de gospodari da pe dinafara. Stimati alegatori intr-o astfel de Romanie vreti sa traim ? Vreti ca asa zisii politicieni sa va conduca si sa va faca regulile dupa care vreti sa traim? Cel mai trist mi se pare insa ca nimeni din zona noastra care muncesc in marile fabrici care mai exista in jurul si in BISTRITA nu pare sa inteleaga ca minerii isi vor pierde locurile de munca si trebuie ajutati. La ROMBAT, IPROEB. LEONI, ELECTROPLAST ETC, nu mai exista traditie muncitoreasca? Nu ne mai intereseaza problemele celor ca noi? Cred ca minerii meritau un mesaj de incurajare. Cred ca sindicalistii din Romania trebuiau macar sa-i incurajeze in drumul lor spre a-si cersi dreptul la o viata normala de la cei care habar nu au ce inseamna munca si responsabilitatea de la cei care ne conduc.  Credeti ca cei care ne conduc azi, carora nu le pasa de pensionari, mentinind la 35% punctul de pensie, carora nu le pasa de copii lor si alor nostrii mentinind curatenia si dotarea scolilor la un nivel de subzistenta, carora nu le pasa de starea sanatatii oamenilor imbogatindu-si prietenii cu lucrari supraevaluate si achizitii BABANE...daca o sa-i alegeti primari si consilieri o sa se compoarte alfel? Eu nu cred, nu cred ca Dolha si Suciu se vor schimba si vor proceda altfel. Nu cred ca oamenii lui Oltean, oamenii lui Moldovan se vor schimba si ne vor face viata mai usoara. Nu cred ca pensionarii vor trai mai bine. Nu cred ca cei care lucreaza in strainatate vor reveni linga rudele de acasa. Nu cred ca medicamentele si tratamentele medicale vor fi mai ieftine si mai eficiente. Nu cred ca avind aceleasi sume de bani vor construi mai mult. Nu cred ca si altii vor primi cinstit lucrari din banii publici. Nu vedeti ca in toate functiile importante sint angajati cei cu studii facute in casele de cultura care pot fi manipulati mai usor? Stimati alegatori, alegind aceleasi persoane nu se va schimba nimic. Anul 2016 este unul din anii in care va puteti schimba viata in bine..FACETI-O..!!! GINDITI-VA BINE INAINTE DE A PUNE STAMPILA...INDIFERENTA NU ESTE O SOLUTIE...!!!


Ioan Georgiu.

 

Foto - arhiva Bistritanews.ro

2 commentarii2394 vizualizări19 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0