Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Marsul Crestinatatii in Saptamana Mare.

Partidul Romania Unita organizeaza miercuri, 27 Aprilie, de la ora 17.00, Marsul Crestinatatii, ca protest impotriva construirii moscheii turcesti la Bucuresti si a primirii de imigranti musulmani. Marsul are ca punct de plecare sediul central al Partidului Romania Unita de pe B-dul Nicolae Balcescu nr. 17-19 din Bucuresti si se va desfasura pe bulevardele centrale din Capitala, cu intoarcere la sediul PRU.

Acesta este cel de-al doilea protest pe care il organizam impotriva moscheii de la Bucuresti si a imigrantilor musulmani, dupa cel desfasurat pe 10 aprilie 2016 in fata la Cotroceni.

Este datoria noastra de crestini ca, in Saptamana Mare, sa ne aratam pretuirea fata de mostenirea crestina a poporului roman si sa dam un semnal ca romanii nu accepta invazia islamului prin impunerea unei mega moschei in Capitala si a primirii de imigranti musulmani. Clasa politica invechita si corupta a Romaniei nu are curajul sa initieze un referendum pentru a-i intreba pe romani daca accepta constructia unei moschei uriase cu banii Turciei in Capitala tarii care s-a luptat cu Imperiul Otoman pentru obtinerea Independentei sau daca sunt de acord cu stramutarea de populatie musulmana pe teritoriul tarii, desi Partidul Romania Unita a solicitat acest referendum in nenumarate randuri.

Partidul Romania Unita isi asuma valorile crestine ale poporului roman si continuarea luptei de aparare a credintei stramosesti asa cum a fost intrupata ea de Vlad Tepes, blazonul PRU, si se va lupta prin toate mijloacele pentru a opri islamizarea Romaniei!

 

Deputat Bogdan Diaconu

Presedintele Partidului Romania Unita.

0 comentarii2450 vizualizări24 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0