Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Alegeri la TSD Lechinta. Ancuta Miron este noul Presedinte al organizatiei.

Ancuta Miron a fost confirmata in functie in urma unei conferinte care a reunit peste 50 de tineri din Lechinta si la care a participat Secretarul General PSD B-N, Primarul comunei Lechinta - Domnul Romeo Florian, Vicepresedintele PSD B-N, Domnul Senator Ioan Denes si Presedintele TSD B-N, Bogdan-Gruia Ivan.

Din echipa de conducere a organizatiei TSD Lechinta face parte si Miana Imbuzan - Secretar, Roxana Putzi, Andrei Imbuzan, Rasca Vasile Stefan, Cicedea Adrian, Bindean Georgel, Bandean Adrian, Dan Brosai -  Vicepresedinti,Andreea Herinean - Trezorier, Lucian Lechinta, Ioana Nas, Catalin Boar, Lavinia Ciorba, Nicolae Bindean, Ionut Rus, Bogdan Lacan, Bogdan Tamas, Aurelian Matean, Ioan Simon, Alexandru  Raul Lacatus, Simona Suciu, Ioana Morar si Veber Narcis - membri in Biroul Politic Local.

Bogdan-Gruia Ivan, Presedintele TSD a declarat: La Lechinta este deja un fenomen legat de tot ce se intampla aici: organizatie etalon,  administratie eficienta si o comunitate care prospera! Ei bine, acest lucru era foarte putin probabil daca in urma cu 12 ani nu era un tanar pe nume Romeo Florian care sa fie Presedintele TSD Lechinta, pentru ca mai apoi sa devina in 2008 primarul acestei comune si sa ii schimbe total destinul!

Vreau sa ii urez succes lui Ancuta si intregii echipe. Ii multumesc Domnului Primar Romeo Florian pentru sprijinul acordat in organizarea conferintei si vreau sa subliniez un lucru foarte important: Partidul Social Democrat demonstreaza ca pretuieste tinerii si ca este deschis la ideile si proiectele lor, iar 2016 este anul in care cei mai multi tineri au fost promovati de Partidul Social Democrat in competitia alegerilor locale!

 

Biroul de presa

TSD Bistrita-Nasaud.

0 comentarii3710 vizualizări25 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0