Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Candidatul ALDE pentru Primaria Cosbuc, la seminarul sustinut de Norica Nicolai la Bruxelles.

George Cosbuc, propunerea ALDE Bistrita-Nasaud pentru Primaria comunei Cosbuc, a participat recent la un seminar avand ca tematica prioritatile Uniunii Europene in materie de dezvoltare comunitara, sustinut de europarlamentarul Norica Nicolai la Bruxelles, in cadrul unei vizite organizate la Parlamentul European.

 Printre cele mai importante subiecte abordate, s-au regasit domeniile in care se fac reglementari de catre Parlamentul European, modul de functionare a institutiilor europene, aliantele inregistrate si, nu in ultimul rand, provocarile tot mai intense la care trebuie sa se faca fata zilnic. Seminarul a fost unul interactiv, principalele dezbateri initiate de participanti axandu-se pe oportunitatile de accesare a fondurilor europene.

 George Cosbuc, singurul reprezentant al judetului Bistrita-Nasaud din cadrul grupului, a ridicat problema greutatilor intampinate in ceea ce priveste subventiile APIA, dand ca exemple mai multe neconcordante precum intarzierile platilor, scaderea subventiei pe hectar si, mai ales, procedura generala excesiv de birocratica. Acesta a sustinut ca pentru omul de la tara, de buna credinta, demersul devine tot mai descurajant, cand in mod normal ar trebui sa constituie un imbold real de dezvoltare a mediului rural si de incurajare a modernizarii activitatii agricole.

 

 

Biroul de presa ALDE Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2758 vizualizări26 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0