Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
George Soros candideaza la Primaria Capitalei.

George Soros este adevaratul candidat la Primaria Capitalei, chiar daca el defileaza prin persoana lui Nicusor Dan. Acesta a derulat prin asociatia sa mai multe proiecte din banii lui George Soros si a recunoscut si public ca a primit bani de la fundatia lui George Soros, chiar daca a declarat doar sumele infime pe care le-a incasat.

Marii sustinatori ai lui Nicusor Dan sunt ONG-urile care traiesc din banii lui George Soros si care fac politica acestuia in Romania.

Asadar, la Primaria Capitalei nu candideaza Nicusor Dan cu o platforma anti-sistem, asa cum se prezinta el, ci omul care reprezinta sistemul la cel mai inalt nivel, si inca un sistem international ale carui politici nu au nimic in comun cu interesele Romaniei sau ale bucurestenilor. Faptul ca Nicusor Dan este sustinut de Remus Cernea, promotorul homosexualilor din Romania, ne arata in ce directie vrea George Soros sa indrepte tara noastra!

Interesele lui George Soros in Romania sunt multiple si sunt prezente inca din anii 1990. Acum, aceste interese doresc sa acapareze Capitala romanilor. Partidul Romania Unita isi asuma misiunea de a arata adevarata fata a candidatului Nicusor Dan si adevaratele interese ascunse in spatele candidaturii sale aparent nevinovate. Daca celelalte partide doresc sa perpetueze la Bucuresti mafia transpartinica de furat banii bucurestenilor, Nicusor Dan este reprezentantul caracatitei lui George Soros, toate aceste variante fiind falimentare pentru Bucuresti.

 

Deputat Bogdan Diaconu

Presedintele Partidului Romania Unita.

0 comentarii2772 vizualizări26 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0