Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
LTSD va invita la masa un copil/tanar provenit dintr-o familie nevoiasa.

Tinerele social-democrate continua seria actiunilor LTSD cu demararea unui eveniment social. Astfel, duminica, 8 mai 2016, fiecare membra din LTSD va invita la masa un copil/tanar provenit dintr-o familie nevoiasa sau care intampina diferite probleme sociale.

Acesta va fi cel de-al 4-lea eveniment marca LTSD, desfasurat simultan la nivel national si va fi dedicat persoanelor nevoiase, marginalizate etc. Organizam evenimentul dupa Sarbatoarea Pascala din dorinta de a iesi din tiparul celor care isi indreapta atentia asupra acestor persoane exclusiv in perioada sarbatorilor.

Ideea centrala a evenimentului este de a face fericiti copii nevoiasi (estimam 1.500 de copii in aproape toate judetele), invitandu-i in oras (la masa, in parc de distractii etc.) si oferindu-le astfel ocazia de a iesi din mediul lor de zi cu zi. Va incurajam sa va alaturati acestui demers si sa-l permanentizam si dupa terminarea evenimentului. Este un gest mic dar incarcat de semnificatie pentru  astfel de copii, aflati in dificultate.

"Primul pas pentru rezolvarea problemelor este cunoasterea lor. Cel mai bun lucru pe care il poate face orice tanar din TSD in cazul persoanelor aflate in dificultate, este sa se implice in acest tip de actiuni" a declarat Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social-Democrat.

"Acest proiect dedicat copiilor are drept scop constientizarea adevaratelor probleme si nevoi cu care se confrunta foarte multe familii din Romania. Din pacate, rutina zilnica, comoditatea si  programul incarcat ne impiedica sa fim alaturi de oamenii nevoiasi. Asadar, este datoria noastra civica sa incercam sa facem viata mai frumoasa, chiar si pentru o zi, unor copii sau adolescenti, cu posibilitati materiale reduse sau care au nevoi speciale" a declarat Georgiana Mocanu.

Biroul de Presa.

1 comentariu2954 vizualizări01 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0