Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Romania sa respinga TTIP din start, reprezinta un dezastru pentru populatie si pentru resursele tarii.

Documentele dezvaluite recent de Greenpeace despre tratatul TTIP confirma semnalul de alarma tras de Partidul Romania Unita inca din vara anului trecut prin care am atras atentia ca TTIP va da lovitura finala suveranitatii Romaniei, fiind un pericol la adresa economiei autohtone, o amenintare la adresa resurselor naturale si o negare grava a drepturilor cetatenilor.

O data cu adoptarea TTIP, ultimul capital autohton, agricultorii si produsele romanesti care au reusit sa supravietuiasca pe piata vor disparea. Firmele si produsele romanesti nu vor avea nicio sansa sa intre in competitie cu multinationalele de peste Ocean si, asa cum au aratat documentele facute publice de Greenpeace, vom fi bombardati cu organisme modificate genetic care, fiind mai ieftine, vor elimina definitiv produsele alimentare romanesti de pe piata.

Resursele naturale ale Romaniei vor fi cedate fara drept de apel, iar corporatiile vor da in judecata statul roman atunci cand dreptul lor de a exploata va fi ingradit. Romania va fi supusa unor instante comerciale straine care vor penaliza statul roman obligandu-l sa-si cedeze resursele si sa renunte la drepturile angajatilor sau ale consumatorilor, in cadrul acestor tribunale comerciale prevaland dreptul corporatiilor pentru profit.

Statul roman trebuie sa respinga acest tratat TTIP din start pentru ca acesta va aduce o stare de ingenunchere a economiei si a populatiei Romaniei similara celei mai negre epoci coloniale.

 

Deputat Bogdan Diaconu

Presedintele Partidului Romania Unita.

0 comentarii3136 vizualizări04 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0