Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Partidul Romania Unita reprezinta singura alternativa la clasa politica invechita si penala.

Partidul Romania Unita reprezinta singura alternativa la clasa politica invechita si penala al carei unic scop este sa puna iarasi mana pe Romania la alegerile locale din 5 iunie, dupa care sa procedeze la fel cum a facut in ultimii 26 de ani.

"Reformarea" partidelor vechi si a satelitilor lor reprezinta doar o operatiune de cosmetizare. Practicile si scopurile candidatilor lor sunt aceleasi care au distrus Romania si pana in prezent. Nu putem face aceleasi alegeri timp de 26 de ani si sa asteptam rezultate diferite. Daca tot PSD si PNL sau satelitii lor vor conduce administratiile locale si dupa alegerile din 5 iunie, viitorul Romaniei va fi acelasi ca si trecutul: coruptie, bataie de joc, risipa si, finalmente, dezastrul.

Partidele vechi si corupte nu pot fi reformate, ele reprezinta grupuri infractionale organizate care au dovedit suficient de mult timp ca nu au alt scop decat devalizarea Romaniei. Ele trebuie scoase din joc prin alegeri si trimise la groapa de gunoi a istoriei daca dorim sa mai avem un viitor, altul decat falimentul tarii.

Singura sansa a Romaniei la aceste alegeri o reprezinta nationalismul ca atitudine si ca practica. Partidul Romania Unita, singurul partid nationalist din Romania, este singura sansa si singura cale de a scoate Romania din marasm si de a opri procesul de distrugere a tarii.


 

Bogdan Diaconu

Candidat la Primaria Capitalei romanilor

Presedintele Partidului Romania Unita

0 comentarii2737 vizualizări06 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0