Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
CNCD este o institutie anti-nationala, controlata de altfel de UDMR.

Sunt mandru ca am fost amendat de CNCD pentru ca apar valorile crestine ale neamului romanesc. Sunt mandru ca CNCD m-a amendat cu 4.000 de lei pentru ca apar valorile crestine ale neamului romanesc, asa cum sunt mandru ca in 2012 acelasi CNCD, care este un Consiliu de Combatere a Natiunii Romane, m-a amendat pentru ca am protestat impotriva punerii stemei Ungariei Mari pe scolile din Transilvania.

Pentru ce m-a amendat insa CNCD, la plangerea Asociatiei MozaiQ? Pentru urmatoarele promisiuni electorale pe care mi le mentin si care fac parte din programul meu electoral de candidat al Partidului Romania Unita pentru Primaria Capitalei romanilor:

" "In Bucuresti nu vor mai avea loc parade de homosexuali! In calitate de Primar General, nu voi mai permite ca pe strazile Bucurestiului sa se desfasoare parade de homosexuali. Apar valorile crestine si traditionale ale Capitalei si nu permit transformarea Bucurestiului in Sodoma si Gomora".

Decizia CNCD a fost luata pe 24.04.2016, dar eu am aflat despre ea din mass-media, aceasta fiind o tehnica a CNCD pentru a-i impiedica pe cei amendati sa poata contesta decizia conform legii..

Mai fac o promisiune electorala cu aceasta ocazie: dupa alegerile generale din noiembrie 2016, cand Partidul Romania Unita va avea o prezenta puternica in Parlamentul Romaniei, voi desfiinta CNCD care traieste din banii romanilor pentru a-i amenda pe romani atunci cand isi apara valorile crestine traditionale sau atunci cand se impotrivesc asupririi maghiare din Transilvania! CNCD este o institutie anti-nationala, controlata de altfel de UDMR si care este folosita de UDMR pentru a se razboi cu mine, presedintele singurului partid nationalist din Romania, din cauza ca PRU se opune pe toate caile politicilor anti-romanesti ale UDMR!

Bogdan Diaconu - Presedintele Partidului Romania Unita

1 comentariu2744 vizualizări13 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0