Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
Viktor Orban dovedeste ca este si el tot o sluga a Cancelarului Angela Merkel si a politicilor anti-nationale ale Bruxelles-ului.

Viktor Orban este doar de fatada un oponent al politicilor Bruxelles-ului, noul Babilon, de vreme ce face acelasi lucru ca si presedintele Romaniei Klaus Iohannis si incearca sa cenzureze nationalismul romanesc pe care il reprezint prin Partidul Romania Unita. Probabil la instigarea lui Iohannis si a sefei lor de la Berlin, Cancelarul Angela Merkel, Orban se aliniaza astfel politicii popularilor europeni de a interzice  vocea natiunilor libere ale Europei care se exprima tot mai puternic prin nationalism.

Partidul Romania Unita pe care l-am fondat si pe care il conduc este singurul partid nationalist din Romania, iar ascensiunea noastra il sperie pe premierul Viktor Orban care nu a intalnit pana acum in Romania nicio alta opozitie fata de expansionismul iredentist maghiar decat activitatea mea si a Partidului Romania Unita.

Partidul Romania Unita va continua lupta sa pentru apararea romanilor din Transilvania si pentru a opri extremismul maghiar si uneltele acestuia din Romania: UDMR si celelalte formatiuni maghiare, care sunt, toate, instrumentele lui Viktor Orban in a reface asuprirea maghiara asupra pamantului romanesc.

Nu vom permite amestecul Ungariei in politica romaneasca, iar din noiembrie 2016, dupa alegerile generale, vom opri accesul firmelor maghiare in Transilvania! Daca am avea un Minister de Externe, acesta l-ar convoca pe ambasadorul Ungariei la Bucuresti pentru a-i cere explicatii si ar raspunde cu o masura similara impotriva politicienilor maghiari care vin in Romania sa ceara autonomie! Dar cum statul roman nu a fost in stare sa-l aduca pe deputatul infractor si fugar Marko Attila inapoi in tara sa raspunda in fata justitiei, este clar ca clasa politica tradatoare de la Bucuresti sta in genunchi in fata Budapestei si e complice cu politica UDMR, asa incat nu ma astept la nicio reactie normala a diplomatiei romane in fata afrontului adus de Guvernul Ungariei.

Deputat Bogdan Diaconu - Presedintele Partidului Romania Unita.

 

.


Solicit public autoritatilor romane sa rezolve cazul extradarii infractorului Marko Attila de la UDMR

Dupa un an si jumatate, fostul deputat infractor Marko Attila de la UDMR se ascunde inca in Ungaria sub protectia statului maghiar, iar autoritatile romane "au uitat" sa faca demersurile necesare extradarii sale in vederea aducerii in fata justitiei din Romania.

Solicit public autoritatilor romane sa-si depaseasca timiditatea in fata Budapestei si sa faca presiunile necesare pentru ca Marko Attila sa fie predat justitiei din Romania. In caz contrar, avem de a face cu o complicitate a decidentilor statului roman in vederea scaparii de justitie a unui infractor fugar.

Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul de Justitie sunt in situatia rusinoasa in care ii permit lui Viktor Orban sa ii rada in nas justitiei din Romania, dovedind ca statul roman e slab si usor de pacalit.

In situatia in care caracatita retrocedarilor ilegale din Romania a atins cote alarmante, aducerea lui Marko Attila in fata justitiei reprezinta un act necesar atat pentru ca cei vinovati trebuie sa plateasca, cat si pentru a afla increngaturile prin care plaga retrocedarilor false a cuprins Romania si pentru a recupera tot ceea ce s-a dobandit in mod fraudulos.

Aducerea lui Marko Attila in fata justitiei este cheia pentru a clarifica si reteaua de retrocedari ilegale din Transilvania care constituie o amenintare la adresa sigurantei nationale si care s-a desfasurat cu implicarea Ungariei, dovada fiind ascunderea infractorului de catre statul maghiar.

 Deputat Bogdan Diaconu

Presedintele Partidului Romania Unita

0 comentarii2478 vizualizări14 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0