Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 30 Aprilie 2024 - 14587
PSD nu se dezice, PSD joaca murdar!

Partidul National Liberal Bistrita-Nasaud dezaproba public modul in care Partidul Social Democrat intelege sa isi faca, in aceasta perioada, campanie electorala. Dupa practici bine stiute de ani de zile, social-democratii nu renunta sa foloseasca aceleasi metode  murdare, lansand informatii mincinoase si atacuri la persoana la adresa candidatilor liberali la functiile de primari.

Partidul National Liberal se delimiteaza public de un asemenea comportament electoral si face apel la maturitatea si responsabilitatea liderilor PSD.

Apreciem ca noua lege electorala creeaza, pentru prima data, un cadru electoral bazat pe promovarea candidatilor prin proiecte reale si oportune, prin respect fata de electorat si nu in ultimul rand prin respect fata de contracandidati.

Candidatii PNL cultiva in mod constant o campanie pozitiva, constructiva, bazata in exclusivitate pe o informare corecta a cetatenilor, pe promovarea de proiecte reale si realizabile, pe respectul fata de toti candidatii.

Folosim prilejul nefericit oferit de articolul prin care liderii PSD aduc critici dure si nejustificate  unor candidati ai PNL, pentru a cere acestora sa inceteze cu asemenea practici si sa respecte cetatenii acestui judet, precum si pe toti candidatii aflati in cursa pentru primariile si consiliile locale ale judetului.

 

Biroul de presa al PNL.

 

0 comentarii2828 vizualizări20 mai 2016




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0