Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 23 Septembrie 2019 - 7960 vizitatori azi
Solidari cu natura!

Tinerii democrat-liberali au participat in cursul zilei de duminica, la o actiune de ecologizare in padurea de pe dealul Herinei. Echipa formata din 15 tineri a raspuns afirmativ invitatiei venite din partea Partidului Ecologist, filiala Bistrita.
Actiunea s-a dovedit un real succes, tinerii prezenti reusind sa ofere zonei un peisaj mai placut. Tinerii vor sa transmita un semnal pozitiv care sa constientizeze populatia pentru a nu mai arunca la intamplare gunoiul si, totodata, sa colecteze selectiv deseurile. Constanta unor astfel de actiuni derulate de tineri, vor reusi in timp, sa creeze premisele pentru dezvoltarea in randul tinerilor, a unui comportament civic de protectie a mediului inconjurator.
La final, Organizatia Municipala de Tineret a PDL Bistrita le-a multumit pentru invitatie organizatorilor, manifestandu-si intentia de a raspunde afirmativ si la alte actiuni de genul acesta, organizate de Partidul Ecologist.

PRESEDINTE OT PDL Bistrita
Mihai SARMASAN

0 comentarii1610 vizualizări04 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0