Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 13 Iulie 2020 - 7578 vizitatori azi
REPREZENTANTII PNL BN LANSEAZA PROIECTUL-CAMPIA LIBERALA.

Duminica, 3 aprilie 2011, liberalii au participat la sedinta de alegeri pentru Organizatia PNL Sanmihaiu de Campie si au lansat totodata proiectul politic "Campia Liberala’’.

In prezenta deputatului Ioan Tintean, d-na Monica Pop a devenit presedintele structurii locale a PNL Sanmihaiu de Campie, obtinand 101 de voturi din cele 109 valabil exprimate.

De asemenea, a fost desemnat cu aceasta ocazie si viitorul candidat al PNL pentru functia de primar, in persoana d-lui Ioan Mate, vicepresedinte al organizatiei.

Pentru a conferi credibilitate proiectului liberal lansat ieri, de castigare a cat mai multor primarii din zona de campie, la intalnire au participat si cei trei primari ai comunelor Micestii de Campie, Silivasu de Campie si Urmenis, respectiv Dumitru Bendean, Ioan Sabau si Dumitru Tomsa.

Conform declaratiei presedintelui PNL Bistrita-Nasaud Ioan Tintean, "campia va trebui sa devina cea mai prospera zona a judetului, in contextul crizei alimentare globale. Acest lucru, se poate infaptui numai printr-o administrare locala liberala si ajungerea la guvernarea tarii a Partidului National Liberal.  Am demonstrat de mai multe ori in istorie  si o vom mai face inca o data, ca atunci cand noi conducem tara, agricultorii o duc mai bine’’.

 

 

 

 

Biroul de presa al PNL B-N

0 comentarii2016 vizualizări05 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0