Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 13 Iulie 2020 - 6412 vizitatori azi
Castelul Miclauseni, promovat de tinerii liberali la Scoala de Studii Liberale "D.A. Sturdza"

In perioada 1-3 aprilie a.c., a avut loc editia a III-a a Scolii de Studii Liberale "D.A. Sturdza", organizata de Organizatia Judeteana a Tineretului National Liberal Iasi. Evenimentul a avut loc la Palatul Sturdza din satul Miclauseni, in comuna ieseana Butea, unde s-au adunat tineri din toata tara si din Republica Moldova, dornici sa se documenteze despre "Administratia publica locala".

Printre lectorii care au fost prezenti la Iasi se numara personalitati importante din Partidul National Liberal si nu numai, precum presedintele PNL Iasi, domnul deputat Relu Fenechiu, doamna deputat Alina Gorghiu, Vasile Astarastoaie, presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Varujan Vosganian, senator PNL, Florin Alexe, presedintele TNL Romania, Ion Cebanu, Ministrul Tineretului si Sportului si presedintele Organizatiei de Tineret a Partidului Liberal din Republica Moldova, Mugur Cozmanciuc, vicepresedinte PNL Iasi.

 Din partea organizatiei TNL Bistrita-Nasaud la eveniment a participat domnul Florin Putura, membru al biroului judetean.

"A fost o experienta pe care oricare tanar ce-si doreste sa aiba de-a face cu Administratia publica locala nu ar trebui sa o rateze. Pe langa intalnirea cu somitatile liberalismului, precum Varujan Vosganian, Relu Fenechiu sau Alina Gorghiu, am fost placut surprins de prelegerile D-lui Ion Cebanu, legat de viata de peste Prut si dorinta moldovenilor de a invata din experienta romaneasca in ce priveste administratia. Nu in ultimul rand, ambianta castelului de la Miclauseni, a fost determinant in intelegerea spiritului liberal si ne-a readus in memorie o imagine importanta a istoriei liberale - chipul lui D.A. Sturdza...", a declarat Florin Putura.

 

 

                                                                          Biroul de Presa TNL Bistrita-Nasaud

 

5 aprilie 2011

1 comentariu1848 vizualizări05 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0