Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 03 August 2020 - 13736 vizitatori azi
Luni 12 aprilie la sediul PRM din municipiul Bistrita se va tine sedinta organizatiei municipale.

Miercuri 6 apr.2011 in sedinta de Birou Executiv judetean, restrins, s-a stabilit ca membri ai acestui for de conducere sa iasa in teritoriu pentru a evalua la fata locului situatia din fiecare filiala locala. In acest sens simbata  9 apr.2011 o echipa condusa de dl presedinte al filialei judetene pr.Ioan Aurel Rus, se va deplasa in comunele Romuli, Cosbuc, Salva, Runcu Salvei, Nimigea, Zagra si Chiuza. Echipa de la judet se va intilni cu membri ai conducerii locale ai filialei PRM, urmind a pune la cale un plan politic de actiune si de atragere a populatiei linga acest partid pentru salvarea Romaniei. Duminica 10 apr.2011 echipa se va deplasa in comunele Caianu Mic, Uriu, Petru Rares, Ciceu Mihaiesti, Ciceu Giurgesti, Negrilesti si Branistea. Pentru buna reusita a actiunii s-a luat deja legatura cu presedintii din comunele nominalizate. Luni 12 apr. dupa amiaza la sediul PRM din municipiul Bistrita se va tine sedinta organizatiei municipale condusa tot de presedintele filialei judetene. La actiune participa din Biroul executiv judetean domnul primvicepresedinte ing.Viorel Cotutiu si dl.prof. George Pop.

 

Bistrita 07.04.2011       A consemnat -Silvia Alexandra Platon-purtator de cuvint al filialei judetene a PRM,Bistrita Nasaud

 

0 comentarii2016 vizualizări07 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0