Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 12 Iulie 2020 - 9906 vizitatori azi
Greva de astazi din sanatate reprezinta cel mai grav semnal de alarma din ultimii ani.

Greva de astazi din sistemul de sanatate dovedeste falimentul politicii actualului Guvern si reprezinta cel mai grav semnal de alarma din ultimii ani, impunand un raspuns serios din partea statului roman. Criza permanenta din sanatate este de notorietate si pare fara sfarsit, dovada ca acest domeniu s-a erodat cu fiecare guvernare si cu fiecare asa zisa reforma.

Sanatatea natiunii nu este singura amenintata. Educatia se afla in aceeasi situatie si nu trebuie sa asteptam o greva generala ca sa ne convingem de acest lucru. La nivel individual, majoritatea romanilor e constienta ca Romania se afla pe buza prapastiei, fara infrastructura, cu sistemul de sanatate in colaps, cu educatia marginalizata, iar lista dezastrelor poate continua.

Alegerile generale si campania care le precede ar putea fi prilejul constientizarii acestor pericole si al gasirii solutiilor pentru a opri prabusirea Romaniei. Din pacate, campania se reduce, ca de fiecare data, la atacuri personale si la teme paralele cu dezastrul pe care ni-l dezvaluie greva de astazi, dovada ca participantii la procesul electoral, aceiasi incompetenti care polueaza politica romaneasca, nu au inteles nimic despre Romania si despre nevoile ei.

In aceste circumstante, vom avea o campanie electorala inutila si niste alegeri care nu vor aduce nici in Parlament, nici ulterior la guvernare, raspunsuri serioase la crizele succesive care lovesc Romania. Singura preocupare a partidelor participante la alegeri este calculul aritmetic al majoritatilor si accederea la posturi. Romania nu este o preocupare a acestor alegeri, dupa cum nu a fost nici in ultimii 27 de ani. Ca urmare, deznadejdea romanilor se va adanci, plecarea lor din tara va continua, iar Romania va continua sa se prabuseasca!

 

.

 

 

Mircea Gainusa - Secretar General

Partidul Forta Nationala

31.10.2016

 

 

0 comentarii2632 vizualizări31 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0