Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 06 Iulie 2020 - 7054 vizitatori azi
Cerem demisia ministrului Justitiei pentru ca a inclus sustinerea familiei traditionale la extremism.

Ministrul Justitiei comite o grava eroare incluzand sustinerea familiei traditionale la extremism, pe urmele presedintelui Iohannis care ne-a acuzat de fanatism religios pe toti cei care vrem modificarea Constitutiei pentru sprijinirea familiei. Tandemul presedinte-Guvern si-a luat astfel ca tinta cele trei milioane de romani care au semnat pentru demersul Coalitiei pentru Familie, precum si majoritatea poporului roman care sustine familia traditionala.

Exista o strategie a oricarei puteri care nu are suport popular sa isi inventeze dusmani in vremuri de criza pentru a-si acoperi incompetenta si pentru a se permanentiza la conducere. De data aceasta, tandemul Iohannis-Guvern a gasit inamicul in poporul roman si in valorile sale traditionale.

Sustinerea familiei traditionale nu are nimic extremist, este un demers constitutional desfasurat dupa toate normele legale si nu este indreptat impotriva cuiva. Dar, din lipsa de rezultate la guvernare, ministrul Pruna a inventat un nou dusman al poporului care ar trebui, in opinia sa, trimis la inchisoare: romanul care doreste ca familia sa fie definita legal ca fiind formata din barbat si femeie. Declaratiile ministrului Pruna constituie un atac direct la valorile poporului roman si constituie o amenintare cu inchisoarea a celor care si-au facut un crez din familia traditionala.

Partidul Forta Nationala cere demisia ministrului Justitiei in urma acestor declaratii inacceptabile si solicita incetarea prigonirii romanilor care isi apara valorile. Avem datoria sa luptam pana la capat impotriva dictaturii anti-romanesti pe care o pune la cale tandemul Iohannis-Guvern!

 

Mircea Gainusa - Secretar General

Partidul Forta Nationala

2.11.2016

 

0 comentarii3234 vizualizări02 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0