Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 06 Iulie 2020 - 13358 vizitatori azi
CAFENEAUA POLITICA TNL BISTRITA-NASAUD.

Sambata, 5 Noiembrie 2016, organizatia judeteana a Tineretului National Liberal Bistrita-Nasaud, organizeaza o cafenea politica cu tema "Tineri in administratia publica din Romania". Evenimentul va avea loc la Atelierul de Cafea din municipiul Bistrita (Gheorghe Sincai, nr. 26), la ora 17.00. Invitatul special al tinerilor bistriteni este Irina Onescu, primarul comunei Petris din judetul Arad.

Irina Onescu, absolventa a Facultatii de Relatii Publice si Stiinte ale Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, s-a nascut si a crescut in capitala, ajungand pentru prima data in localitatea de pe pe Valea Muresului la varsta de doi ani. Parintii sai, de profesie geologi, veneau adesea in delegatii si s-au  indragostit de zona, astfel ca in anul 1991 si-au cumparat o casa in Petris, Irina petrecandu-si multe din vacante acolo. In 2011, Irina a ales sa se stabileasca definitiv in satul aradean, care i-a cucerit inima. 

La doar 31 de ani, Irina Onescu a decis sa candideze pentru functia de primar a localitatii aradene, ca urmare a tragediei din Clubul Colectiv, hotarand ca este momentul sa se implice in ceea ce inseamna administratia publica din Romania. A ales sa candideze independenta, castigand alegerile la limita fata de principalul contracandidat.

Prin temele abordate in cadrul cafenelei, tinerii liberali vor sa dea un exemplu real tuturor tinerilor ca barierele legate de o implicare in viata administrativa a comunitatii in care traiesc pot fi depasite cu success. Dezbaterea va fi moderata de catre Garvila Urs.

 

Florin MOLDOVAN - Presedinte TNL Bistrita-Nasaud, Consilier Judetean PNL.

0 comentarii3360 vizualizări03 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0