Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 25 Iulie 2021 - 14587
"Partidul Zero incearca sa ii pacaleasca pe romani cu Guvernul Zero".

PNL a incercat astazi sa ii pacaleasca pe romani printr-o manifestare in care majoritatea mesajelor au fost atacuri politice. Faptul ca PNL a reusit sa stranga doar 10.000 de oameni, adica nici macar toti membrii cu carnet de partid, arata ca romanii s-au saturat de astfel de tactici.

PSD va continua sa aiba o campanie pozitiva, in care vom prezenta solutii clare pentru a aduce mai multi romani in clasa de mijloc. PNL, cu acest tip de discurs negativ si fara nicio solutie pentru romani, este incapabil sa guverneze. In 11 Decembrie, milioane de romani vor transmite acelasi mesaj si anume ca s-au saturat de atacuri politice si vor ca "tehnocratii" incompetenti sprijiniti de PNL sa plece acasa, la Bruxelles.

"Astazi, am avut inca o mostra de atacuri murdare marca PNL. Un Partid Zero care sprijina un Guvern Zero si care incearca sa ii pacaleasca pe romani ca le va fi mai bine daca Romania continua cu un guvern-combinatie intre ministrii "tehnocrati" incompetenti de acum si oamenii din guvernarile Basescu-Boc, care se regasesc pe listele PNL. O astfel de guvernare va bloca cresterea salariilor, va bloca eliminarea celor 102 de taxe nefiscale si va face jocurile multinationalelor, in defavoarea clasei de mijloc din Romania. De altfel, ministrii "tehnocrati", impreuna cu PNL, ii numesc "pomanagii" pe romanii, medici si profesori, care vor sa simta in buzunarele lor cresterea economica.

PSD va continua sa aiba un discurs pozitiv si axat pe solutii, prin care spunem  fiecarui roman sa indrazneasca sa creada in Romania. Obiectivul PSD este sa avem mai multi romani in clasa de mijloc. Fiecare cetatean si fiecare familie care munceste din greu trebuie sa aiba sansa de a face parte din clasa de mijloc, adica sa aiba o slujba bine platita, acces la educatie de top si servicii medicale de calitate. Am aratat ca avem rezultate in guvernarea PSD 2012-2015: de la salarii si pensii marite pe baza cresterii economice, la redeschiderea spitalelor inchise de guvernarea Basescu-Boc. Vom arata din nou rezultate, daca romanii ne dau increderea lor. Romanii vor decide la vot, pe 11 decembrie, care viziune este corecta pentru Romania: a politicienilor din PNL care ii considera pe romani pomanagii sau a PSD care le spune romanilor sa aiba incredere ca pot face parte din clasa de mijloc", a declarat  presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor.

 

               Mihai Fifor-Presedintele Consiliului National al PSD

 

 

0 comentarii3262 vizualizări06 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0