Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 06 Iulie 2020 - 6682 vizitatori azi
Un pas pentru ca personalul din educatie si sanatate sa aiba salarii mai mari.

Prin decizia de astazi, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor mai face un pas pentru  ca personalul din educatie si sanatate sa aiba salarii mai mari. Felicitam Biroul Permanent al Camerei Deputatilor pentru decizia de a valida votul dat pe legea privind adoptarea OUG20/2016, in ciuda unor presiuni si acuzatii nejustificate. Legea privind adoptarea OUG 20/2016 repara inechitatile din ordonanta guvernului si stabileste cresteri salariale pentru personalul din educatie si sanatate. Decizia de astazi a Biroului Permanent este o veste buna pe care romanii o asteptau. Este, in acelasi timp, un semn de respect si recunoastere a muncii pe care o fac in fiecare zi acesti oameni pentru a avea grija de educatia generatiilor viitoare si pentru a salva vieti. PSD considera ca trebuie sa folosim cresterea economica, astfel incat sa aducem mai multi romani in clasa de mijloc.

PSD solicita PNL si lui Dacian Ciolos sa renunte la incercarile de a bloca aceasta lege prin contestarea ei la Curtea Constitutionala. Ar fi o dovada din partea PNL si a guvernului tehnocrat ca iau in considerare ceea ce este bine pentru romanii care vor sa se alature clasei de mijloc, in loc de ceea ce ar fi bine pentru interesul lor politic.

 

 

0 comentarii2506 vizualizări10 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0