Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Mai 2020 - 20852 vizitatori azi
Comunicat G.E.N.L.- F.N.

Pentru o Romanie mai buna, intr-o Europa mai dreapta! Dragi prieteni, Am decis sa candidez pentru presedintia Parlamentului European, din partea Grupului Europa Natiunilor si Libertatii. Cred in dialog, cred in democratie si cred in libertate! Nu a fost o decizie usoara si nu a fost o decizie individuala. Am fost sprijinit si incurajat de foarte multi colegi din grupul nostru si din alte grupuri politice. Mult mai multi decat mi-as fi imaginat. Le multumesc si pe aceasta cale! Pentru mine, ca politician, aceasta candidatura inseamna, in primul rand, un proiect de reforma profunda a Uniunii. Trebuie sa depasim crizele de sistem si sa construim un viitor durabil si prosper pentru toate natiunile. Ca politician, te poti insela, dar nu ai dreptul sa taci! Ca politician, nu te reprezinti pe tine, ci mii sau milioane de oameni. Ca politician, porti raspunderea cu care te-au investit acestia. Am datoria de a vorbi si de a dialoga cu toti ceilalti reprezentanti ai altor grupuri politice. Europa nu poate apartine doar unor privilegiati. O Europa mai buna trebuie sa fie o Europa mai buna si mai dreapta pentru toti. Ca roman, port o responsabilitate si mai mare, pentru ca nu vorbesc numai in numele unor alegatori de azi, ci vorbesc si in numele istoriei noastre, a jertfelor, a umilintelor, a revoltelor si durerii unui popor, prea multa vreme dat la o parte. Nu vrem privilegii! Vrem sa fim tratati pe masura muncii si demnitatii noastre! Parlamentul European reprezinta vointa cetatenilor tarilor Europei. De aici trebuie sa inceapa reforma Uniunii!Cred in dialog, cred in democratie si cred in libertate! Cred in Romania si cred intr-o Europa a Natiunilor Suverane, egale si unite in diversitate!

Laurentiu Rebega,Membru al Parlamentului EuropeanVicepresedinte al Grupului Europa Natiunilor si Libertatii.

 

.

 

Forta Nationala saluta candidatura europarlamentarului Laurentiu Rebega la presedintia Parlamentului European

 Partidul Forta Nationala saluta candidatura europarlamentarului Laurentiu Rebega la presedintia Parlamentului European. Candidatura lui Laurentiu Rebega constituie o premiera pentru Romania, fiind primul roman care ne reprezinta la acest nivel.  

 Faptul ca Laurentiu Rebega si-a asumat aceasta candidatura din partea Grupului Europa Natiunilor si Libertatii arata ca Romania exista pe harta miscarii patriotice europene si ca, de azi inainte, nationalismul romanesc are un nou lider, capabil sa il pozitioneze pe directia corecta, constructiva, suveranista si civica.

Alegerile parlamentare au dovedit lipsa de leadership si de mesaj a miscarii nationaliste din Romania. Prin asumarea candidaturii la cea mai importanta functie din Parlamentul European sprijinit de miscarea patriotica europeana, Laurentiu Rebega reaseaza nationalismul romanesc pe o directie ascendenta si da semnalul unificarii fortelor patriotice din Romania.

Partidul Forta Nationala ii invita si pe europarlamentarii romani sa dea dovada de patriotism si sa il voteze pe reprezentantul Romaniei in primul tur al acestor alegeri. Sustinerea din partea celorlalti europarlamentari romani este o datorie de onoare si o dovada ca pun mai presus de interesele de grup interesul tarii care i-a trimis la Bruxelles.

Invitam cu aceasta ocazie toate partidele si miscarile patriotice din Romania sa stranga randurile in jurul unui proiect de tara prin care sa ne recapatam suveranitatea si dreptul de a ne decide un viitor mai bun.

 

Mircea Gainusa - Secretar General

Partidul Forta Nationala

15 Decembrie 2016


0 comentarii3626 vizualizări14 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0