Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 05 Iulie 2020 - 10080 vizitatori azi
APEL UMANITAR.

In urma incidentului relatat de presa bistriteana care a avut loc in data de 12 decembrie 2016 in comuna Sant din judetul Bistrita-Nasaud, cand doua persoane au fost ranite in urma unei explozii produse la o centrala termica dintr-un bar din comuna, Tineretul National Liberal Bistrita a luat atitudine prin membrii sai si au facut o donatie catre victima care a suferit cel mai mult in urma accidentului.

      Amintim faptul ca doamna Suciu Sabina, in urma exploziei a suferit o operatie pentru hemoragie interna, avand ruptura de mezenter si arsuri de gradul 2 si 3 pe suprafata corpului, cele mai afectate fiind picioarele, in acest moment fiind internata la spitalul din Targu-Mures. In aceasta perioada, cand ne apropiem cu totii de Sarbatoarea Craciunului, membrii TNL Bistrita ii indeamna  pe cei care au posibilitate sa ajute pentru alinarea suferintei victimei in cauza, facand donatii in urmatoarele conturi deshise la BANCA TRANSILVANIA pe numele fiicei persoanei suferinde Moisil Gabriela Sabina.

 

RON CONT CURENT: RO81BTRLRONCRT0227401701

EUR CONT CURENT: RO31BTRLEURCRT0227401701

 

Va multumim.

 

DEPARTAMENTUL DE IMAGINE SI COMUNICARE

TNL BISTRITA

 

0 comentarii4144 vizualizări22 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0