Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 27 Ianuarie 2020 - 924 vizitatori azi
Vandalizarea monumentelor funerare din Cimitirului Evreiesc din Capitala este un act scandalos.

Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian-Marius Dobre: Vandalizarea monumentelor funerare din Cimitirului Evreiesc din Capitala este un act scandalos care nu reprezinta in niciun fel valorile fundamentale ale societatii romanesti. Cei care au comis actul incalificabil de vandalism din Cimitirul Evreiesc din Capitala si care se fac vinovati de distrugerea a zece monumente funerare, chiar in ziua Comemorarii Holocaustului, vor fi prinsi si pedepsiti conform legii, a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Adrian-Marius Dobre.

                     Vandalizarea monumentelor funerare este un act scandalos care nu reprezinta in niciun fel valorile fundamentale ale societatii romanesti. Romania va sanctiona drastic orice fel de comportament sau atitudine de intoleranta sau antisemitism in interoriul granitelor sale. Holocaustul reprezinta una dintre cele mai negre perioade din istoria umanitatii, iar poporul roman a avut mereu o atitudine civilizata si pozitiva fata de comunitatile evreiesti din Romania. Am toata increderea ca institutiile abilitate ale statului roman vor rezolva cu celeritate acest caz si ii vor prinde pe cei care au savarsit acest atac brutal la memoria Holocaustului.

                     In numele meu si al Partidului Social Democrat, transmit un mesaj de solidaritate si sustinere pentru intreaga comunitate evreiasca.

 

 

0 comentarii3612 vizualizări25 aprilie 2017
rss 2.0
rss 2.0