Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 08 August 2020 - 15698 vizitatori azi
"Tineri pe bicicleta, pentru un stil de viata sanatos".

Intr-o viata in care predomina tehnologia, lipsa de miscare si stilul de viata sedentara, este necesar constientizarea populatiei si mai ales al tineretului de importanta miscarii, a gandirii libere si a dreptului la o viata sanatoasa. Pentru acest lucru UDTM Bistrita in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita, a organizat si in acest an campania: "Tineri pe bicicleta, pentru un stil de viata sanatos". Campania care este deja la a 3 editie, s-a desfasurat in Municipiul Bistrita si localitatile componente Unirea si Slatinita, vizitand si cele mai "verzi" puncte ale orasului: Parcul Municipal si Padurea Parc Schullerwald. Invitatul de onoare al evenimentului a fost unul dintre cei mai buni bikeri din tara, Ianosi Levente, vicecampion national la Trial-Bike, care i-a uimit pe tinerii participanti cu cateva trucuri de biciclism in Padurea Schullerwald. La eveniment au luat parte circa 50 de tineri cu varste cuprinse intre 14 si 35 ani.

"Este o deosebita placere sa organizam acest eveniment cu cea de a treia ocazie si sa constatam un numar tot mai mare de participanti. Cum spune si mottoul evenimentului: Tineri pe bicicleta, pentru un stil de viata sanatos, dorim sa le oferim posibilitatea tinerilor, si nu numai, sa participe la cat mai multe manifestari culturale, sportive, educationale care au la baza un stil de viata sanatos, educativ. Acest eveniment s-a realizat in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita, cu sprijinul UDMR organizatia judeteana Bistrita-Nasaud, carora le multumim ca sprijina astfel generatia tanara din judetul nostru, si totodata multumim sprijinul financiar acordat din partea SC Teraplast Logistic SRL, SC Ingro Construct SRL si Fundatia Communitas. Multumim tuturor ca participa la evenimentele organizate de catre UDTM Bistrita, astfel punand in valoare munca prestata de catre noi. - a declarat Zoltán-Sipos Tímea, presedintele UDTM Bistrita.

 

Biroul de presa UDTM.

0 comentarii3969 vizualizări17 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0