Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 02 Octombrie 2020 - 2176 vizitatori azi
Presedintele Tineretului ALDE B-N, Cocean Pompei, ales vicepresedinte al organizatiei nationale.

Prima Conferinta a Tineretului Aliantei Liberalilor si Democratilor, desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute la Palatul Parlamentului, a reunit  peste 600 de tineri delegati din toate judetele tarii, pentru a fi aleasa componenta Biroului Permanent National. La eveniment au luat parte si reprezentanti din cadrul conducerii ALDE, precum presedintele Calin Popescu Tariceanu, Norica Nicolai si Andrei Gerea, iar dezbaterile au vizat proiectele propuse de tineri si viziunea acestora, in general, despre domeniul politic in actualul context. 

Filiala TLDE Bistrita-Nasaud a fost reprezentata de catre presedintele Pompei Cocean, impreuna cu alti 19 membri delegati.

In urma alegerilor, Biroul Permanent National al TLDE cuprinde pe langa presedinte, 15 vicepresedinti, 20 membri si 12 membri supleanti. In functia de presedinte al TLDE a fost ales Claudiu Daniel Catana.

Presedintele filialei TLDE Bistrita-Nasaud, Cocean Pompei, a fost ales vicepresedinte la nivel national cu un numar de 175 voturi, fiind clasat pe locul 8 in ordinea descrescatoare a voturilor pentru Biroul Politic National TLDE.

Tanarul vicepresedinte are 29 de ani si este consilier local in comuna Tarlisua, locul sau natal. A urmat cursurile Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, specializarea Geografia Turismului, absolvind apoi studiile de masterat in domeniul Amenajarii si Dezvoltarii Turistice. In prezent este doctorand in cadrul aceleiasi institutii de invatamant si proprietarul unei afaceri in domeniul transportului. 

 

Biroul de presa

0 comentarii3850 vizualizări31 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0