Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 04 Aprilie 2020 - 10212 vizitatori azi
"Casuta cu Povesti".

De ziua internationala a copiilor, UDTM Bistrita in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita, a organizat spectacolul intitulat "Casuta cu Povesti". Pe scena palatului culturii din Bistrita, cei mici au putut vedea doua piese de teatru, adaptate dupa povestile fratilor Grimm dar si un spectacol de dans modern.

In data de 29 mai,  Palatul Culturii din Bistrita, a rasunat de glasurile si rasetele copiilor din Bistrita. UDTM Bistrita in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita, a organizat pentru cei mici si cei mari spectacolul intitulat "Casuta cu Povesti". Pe scena palatului culturii a urcat trupa de teatru al UDTM Bistrita "Csipet-Csapat", care au dat nastere celor doua povesti ai fratilor Grimm: Mama Holle (Frau Holle)  si Rumpelstiltskin. In costume viu colorate cu un decor migalos construit, cei mici au fost cu adevarat vrajiti, de actorii tineri, care s-au daruit cu adevarat cauzei. Dupa scenele de teatru, au continuat dansatorii trupei de dans al UDTM Bistrita "Szelfie".  Cu o coreografie bine pusa la punct si cu sapte dansuri moderne atent alese, pe muzica latina, retro, rock&roll, vals, turceasca dar si tiganeasca le-au incantat pe toti cei prezenti in sala.

La sfarsitul spectacolului, copii au primit din partea organizatorilor un mic cadou "dulce" iar in antecamera Palatului Culturii s-au putut fotografia cu personajele din poveste, dar si cu personaje din desene animate bine cunoscute, precum catelul Scooby Doo sau motanul Silvester.

Copii sunt viitorul nostru, si merita sa fie sarbatoriti. Spectacolul a fost realizat de catre UDTM Bistrita in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita, si sponsorizat de catre SC Teraplast Logistic SRL si Sc Ingro Consult SRL, Fundatiei Communitas si al UDMR organizatia judeteana Bistrita-Nasaud.

0 comentarii5936 vizualizări01 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0