Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Noul secretar general al PNL este deputatul Robert Sighiartau.

Organizatia judeteana a PNL Bistrita-Nasaud saluta alegerea in functia de presedinte al PNL a domnului Ludovic Orban si in cea de secretar general al partidului a domnului deputat Robert Sighiartau, membru al filialei noastre.

Consideram ca dorinta presedintelui Ludovic Orban de a lucra cu un om tanar, aflat la primul mandat de deputat, este o dovada ca partidul se revigoreaza si porneste pe un alt drum.

Ne bucuram ca organizatia judeteana a PNL Bistrita-Nasaud este cea care a dat al doilea om ca importanta in partid. Acest lucru ne responsabilizeaza si ne obliga sa devenim o organizatie si mai puternica.

Salutam, de asemenea, alegerea colegei noastre Diana Morar in functia de judecator la Curtea de Arbitraj a PNL.

Ne dorim, la fel ca si presedintele nou ales, sa castigam alegerile prezidentiale, locale si parlamentare, sa avem, asa cum a spus Ludovic Orban,  "o guvernare care sa arate cu adevarat ce trebuie sa faca liberalii pentru aceasta tara".

Ii felicitam pe colegii nostri care au obtinut functii de conducere la nivel national si le uram mult succes!

 

Bistrita, 19.06.2017

 

  Secretar general al PNL Bistrita-Nasaud,

                 Vasile Silasi 

 

0 comentarii2821 vizualizări19 iunie 2017




rss 2.0
rss 2.0