Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 08 Iulie 2020 - 7914 vizitatori azi
Votul exprimat ieri in Parlament nu reprezinta nicio surpriza.

Votul exprimat ieri in Parlament nu reprezinta nicio surpriza. Actuala majoritate PSD-ALDE a dovedit ca este stabila si functioneaza. Romanii stiu, ca de ieri, 21.06.2017, lucrurile au reintrat in normalitate cu respectarea Constitutiei. Desigur, ne-am fi dorit gasirea unei solutii amiabile dar din pacate, nu a existat decat modalitatea constitutionala si anume aceea de initiere si depunere a Motiunii de Cenzura.

Parlamentarii din grupul majoritar au inteles ca trebuie pus capat crizei politice si lucrurile trebuie sa revina la normal. Referitor la comportamentul opozitiei in asemenea momente evident ca aceasta si-a jucat rolul. Unele partide au jucat mai decent altele pline de penibil, cum a facut PMP-ul care prin figura emblematica a liderului "mult iubit" secondat de trompetele lui de la centru si din tara au dovedit inca o data ca nu inteleg nimic cu privire la rolul constructiv de opozant.

Bancuri politice sau "expresii de duh" care nu au nimic cu calitatea de parlamentar se pot spune si la o cafenea intr-o suburbie fara a trebui sa te duci in Parlament. Pacat ca unii nu doresc sa invete de la liderii lor decat partea urata a conduitei acestora.

 

Biroul de presa

ALDE Filiala Bistrita-Nasaud.

 

0 comentarii3402 vizualizări22 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0