Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 25 Mai 2020 - 7566 vizitatori azi
Nepasarea cetetenilor naste uneori proiecte monstruoase.

Administratia orasului nostru nu inceteaza sa ne uimeasca cu tot felul de proiecte hazli si inutile si care de cele mai multe ori sunt comandate de un singur om. Primarul orasului vrea sa ne obisnuiasca cu idea ca majoritatea decide absolut totul. Cred ca a sosit timpul sa le atragem atentia ca banii publici trimisi cu truda de noi nu sunt la dispozitia lor, ci a noastra privind prioritatile orasului.

Asadar, dupa ce primaria a facut zob trecerile de pietoni din tot orasul, mai nou administratia vrea sa ne obisnuiasca sa ne cataram ca pisicile pe o pasarela metalica care (sic) este una pilot pe B-dul. Independentei colt cu Str. Iosif Vulcan. Aceasta noua idee traznita, scumpa si fara nici un efect, ne creaza noua pietonilor un mare discomfort. Daca acest proiect va trece, noi, pietonii, vom fi preluati de 4 turnuri cu elevatoare pentru a trece de pe un trotuar pe altul. Nu se rezolva nimic, pentru ca trecerile cele mai folosite sunt la Posta Veche, Big (unde este si semafor cu buton) si Kauflandul de jos. De ce sa risipiti o groaza de bani cand si acolo se poate monta un astfel de semafor? I-am spus primarului la dezbaterea publica pe buget ca din comoditate oamenii nu vor alege acest traseu seara si dimineata, ci vor circula pe sub ea, si din contra, riscul accidentelor va creste in acel loc.

Mai mult decat atat, intr-un oras medieval, frumos in felul lui, nu are ce cauta o hidosenie metalica peste un bulevard atat de generos. Peisagistic zona va fi afectata, semanand cu o gara ca la Apahida sau Dej Triaj.

Dragi prieteni, veniti pentru o ora joi 29 iunie, ora 14:00 sa expunem impreuna motivele pentru care nu este de dorit o asemenea investitie. Exista riscul ca multe alte treceri de pietoni sa fie desfintate si in locul lor sa apara astfel de monstruozitati.

Domnule primar, domnilor consilieri PSD, ALDE, UDMR: NU HAZATI ORASUL! Nu dati cu piciorul in banii publici. Respectati traditia acestui oras. Daca nu vom fi prezenti si ascultati, riscam teleormanizarea unui burg transilvan.

 

Balan Marius - Ecologist                                                

   27.06.2017

 

0 comentarii3563 vizualizări27 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0