Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 25 Mai 2020 - 8520 vizitatori azi
Presedintele TLDE BN ales vicepresedinte TLDE national.

Sedinta Biroului Politic National TLDE a avut loc in localitatea Murighiol, din judetul Tulcea, ocazie cu care au fost stabilite responsabilitati pentru cei 15 vicepresedinti. A fost ales si Secretarul General TLDE in persoana domnului Madalin Botonea, care va avea in coordonare un numar de 6 secretari generali adjuncti.

Prezent la eveniment vicepresedintele TLDE si presedintele organizatiei TLDE Bistrita-Nasaud, Cocean Pompei precizeaza ca s-au dezbatut teme de interes pentru segmentul populatiei tinere din Romania, incepand cu fiscalizarea, facilitati pentru angajatii care ofera locuri de munca pentru tineri, propuneri pentru administratiile locale de a investi in parcuri auto cu mijloace de transport ecologice.

Tot in cadrul acestei sedinte, s-a hotarat, de asemenea, infiintarea structurii TLDE online.

Toate aceste teme vor fi reluate si dezvoltate la Scoala Politica de Vara a TLDE care va avea loc in perioada 30 august - 02 septembrie, in statiunea Mamaia.

Acest eveniment a fost organizat cu sprijinul Institutului de Studii Liberale (ISL).

 

Biroul de presa

0 comentarii3815 vizualizări05 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0