Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
FMI nu are dreptul sa ne impuna amanarea alegerilor doar pentru a beneficia de un Guvern in genunchi.

FMI trebuie sa stie ca romanii au dreptul sa-si schimbe prin alegeri un Guvern pe care il detesta, chiar daca Fondul este multumit sa aiba o conducere a tarii in genunchi, care ii aproba directivele fara macar sa le citeasca. Romania are dreptul la democratie si la alegeri, iar FMI nu are voie sa intervina in acest sens, pentru ca Romania nu este o tara latino-americana de genul celor cu care este obisnuit FMI sa lucreze, conduse de dictatori care nu se sinchisesc de alegeri.

Sper ca FMI sa nu procedeze cu scaparea de alegeri asa cum a facut cu Codul Muncii, pe care  l-a impus Guvernului in dispretul sindicatelor sau asa cum a facut cu alocatiile pentru copii, taiate de Guvernul Boc la directiva Fondului.

E clar de ce FMI se teme de alegeri: nu va mai avea parte niciodata nici in Romania, nici in vreo alta tara europeana, de un Guvern atat de supus, care sa nu se "incurce" deloc de populatie, ci sa se supuna orbeste dictatelor Fondului. Romanii insa sunt de alta parere, si isi vor manifesta optiunea prin vot, oricat ar dori FMI sa scape de optiunea populara ca  sa-si continue dominatia asupra Romaniei.

 

 

Bogdan Diaconu, vicepresedinte PC, presedinte PC Sector 2.

28.04.2011

Biroul de presaP.C.

0 comentarii2793 vizualizări29 aprilie 2011




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0