Adevarul umbla cu capul spart.          -          Cine cuteaza sa spuna adevarul poate lesne umbla batut, ca marul.          -          Adevarul invinge orice.          -          Copiii ?i nebunii spun adevĂrul.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 21 Septembrie 2018 - 2894 vizitatori azi
Comunicat de presa al PNL - In memoriam Mircea Ionescu Quintus.

Partidul National Liberal a primit cu mare tristete vestea incetarii din viata a celui mai iubit si apreciat membru al sau, domnul Mircea Ionescu Quintus, presedintele nostru de onoare. Viata domnului presedinte Mircea Ionescu Quintus este un model pentru orice liberal, pentru orice roman. O viata pusa in slujba natiunii romane, o viata pusa in slujba PNL.

Participant direct la multe momente cruciale din istoria moderna a Romaniei, domnul presedinte Quintus este un exemplu de rezistenta in fata greutatilor istoriei. Credinta in valorile democratiei si ale liberalismului, patriotismul de cea mai pura esenta, omenia, umorul si forta spiritului l-au ajutat sa infrunte timpurile si sa fie un invingator.

Este liberalul a carui viata se suprapune cel mai mult cu istoria Partidului National Liberal. A iubit acest partid si a tinut la el cu toata puterea sufletului sau mare. A stiut sa tina vii istoria si traditiile liberale si a avut intelepciunea sa deschida PNL spre generatiile tinere. A contribuit decisiv la renasterea, innoirea si unitatea partidului.

A fost un exemplu de atasament fata de partidul care ii datoreaza atatea. Nimeni nu poate uita cum, in ciuda varstei inaintate, punea atata energie si pasiune in sustinerea ideilor liberale, venea intotdeauna cu un sfat util pentru partid. A facut-o pana in ultimele zile de viata. 

Spiritul sau, valorile in care a crezut si de la care nu a abdicat nici macar o clipa vor ramane vii in randurile PNL. Este datoria noastra de onoare fata de cel care ne-a fost mentor si parinte politic.

A fost un suflet bun si cald, un mare Om si un mare Roman.

Suntem alaturi de familia domnului Mircea Ionescu Quintus careia ii transmitem condoleante si un gand bun din partea fiecarui liberal. Partidul National Liberal este marea familie a domnului Quintus.

 

Dumnezeu sa-l odihneasca!

 

 

 

                   

         

 

 

0 comentarii1631 vizualizări18 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0