Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 09 August 2020 - 28592 vizitatori azi
Dezastru! Asa arata dupa doua zile. Sunteti jalnici.

De cateva zile se lauda unii din PSD ca au gasit solutii miraculoase la problemele pe care altii din aceeasi echipa nu le-au rezolvat in noua ani. Nu ca nu ar fi putut ci doar pentru ca nu i-a interesat. Ei nu circula prin zona.

Dupa ce proiectul de hotarare initiat de consilierii PNL privind luarea de masuri urgente pentru amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferata din tot Municipiul a fost tinut o luna de zile in sertar de Cretu si pe urma respins de majoritatea PSD-ALDE-UDMR in sedinta de Consiliu Local din iulie, s-au gandit totusi ca ideea trebuie exploatata si au trambitat ca vor face si vor drege multe si marunte.

Iata insa ce a iesit. Priviti si va minunati! Asa au reusit sa rezolve problema. Au transformat niste gropi in dale miscatoare in care, doar dupa doua zile, poti sa-ti tai cu usurinta cauciucurile. Nu mai vorbim de cum arata drumul in apropiere.

Daca numai atata puteti, plecati toti acasa. Dupa noua ani de administratie Cretu-PSD, ati intors orasul asta in evul mediu. Degeaba va laudati cu marete realizari. Toate sunt ca cea din imagine. Sunteti jalnici!


Ioan Peteleu.

0 comentarii3164 vizualizări20 septembrie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0