Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 24 Februarie 2020 - 4572 vizitatori azi
Arata ca dupa razboi. Unul daramat, altul demolat!

"Turnurile" lui Cretu cad unul dupa altul. Daca cel de pe Libertatii/Petru Maior a fost partial daramat, cel de pe Calea Moldovei/Lucian Blaga a fost pur si simplu demolat. Pagube? Mari de ambele parti. Omul trebuie sa-si repare masina iar primaria "turnul". Si astea toate din vina unui singur om incapatanat care crede ca el a inventat sensurile giratorii, desi conceptul a aparut prin 1903.

Nu este de mirare ca se intampla astfel de accidente tinand cont ca aceste "sensuri" sunt practic niste obstacole pe drumul public, construite la indicatiile unuia care se pricepe la toate. Prin profilul acestor constructii, desenat cu pixul verde de mai marele carmaci Cretu, acestea reprezinta un pericol public, mai ales ca nici nu sunt semnalizate corespunzator.

Mai mult decat atat, aceste constructii nu sunt legale, ele incalcand art.47. - (1) din Ordonanta nr. 43/1997 privind regimul drumurilor care prevede ca "In zona drumului public este interzisa amplasarea de constructii, panouri publicitare sau instalatii care nu apartin drumului si care pericliteaza siguranta circulatiei".

Pentru a prevenii astfel de anomalii si accidente ii rog pe aceasta cale pe cei cu atributii pe domeniul circulatiei rutiere din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie BN si Politia Municipiului Bistrita sa ia toate masurile ce se impun pentru aducerea in stare de normalitate a drumului in zonele mai sus mentionate si sa nu-i lase pe cei care se considera atotstiutori sa-si materializeze aberatiile pe drumurile publice.

 

Ioan Peteleu.

0 comentarii2863 vizualizări20 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0