Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 25 Februarie 2020 - 11864 vizitatori azi
"Actuala putere este la un pas de introducerea impozitului pe creasta de slanina, catelul de usturoi si coada de pruna".

"In disperarea de a aduna bani in pusculita statului, actuala putere PSD-ALDE a inceput sa numere ouale de la gainile noastre din curte pentru a le impozita. Actuala putere este la un pas de introducerea impozitului pe creasta de slanina, catelul de usturoi si coada de pruna.", a declarat Ionut Simionca, deputat PMP de Bistrita-Nasaud.

Fostul ministru Varujan Vosganian, care in prezent este deputat ALDE, a scris astazi pe Facebook ca "fiecare ou mancat de la gaina din curte vaduveste bugetul de cincizeci de bani". "Faptul ca avem o atat de puternica inclinatie spre autoconsum, si nu doar in ce priveste alimentele, ne costa in fiecare an venituri bugetare de multe miliarde de lei", a mai adaugat acesta.

Simionca crede ca "Varujan Vosganian este ca un pui ingamfat crescut in conditii artificiale, care viseaza sa ajunga intr-o buna zi o specialitate de pui congelat intr-un supermarket de lux. Fostul ministru este cea mai buna ilustrare a faptului ca actualii guvernanti sunt total dezlipiti de realitate si nu inteleg cat efort fac oamenii de rand pentru a-si asigura din propria gospodarie alimentele de subzistenta".

"Oul vandut va aduce bugetului TVA, impozit pe profit si pe dividende, impozit pe salarii si contributii la asigurarile sociale… In schimb, oul din cotet, in drumul sau spre tigaie, nu produce niciun ban. La fel in ce priveste rosiile din brazdele de acasa, magiunul din prunii din gradina, sapunul din grasimile adunate peste an, pulovarele tricotate din lana oilor de la stana etc. etc… Faptul ca avem o atat de puternica inclinatie spre autoconsum, si nu doar in ce priveste alimentele, ne costa in fiecare an venituri bugetare de multe miliarde de lei", a mai scris Varujan Vosganian pe Facebook, starnind astfel revolta deputatului PMP bistritean.

"Sunt revoltat de prostiile care le trec prin cap politicienilor aflati la putere. Trebuie sa avem grija cu ei, ca, vorba aceea, ce face un prost nu pot desface zece intelepti", a concluzionat deputatul PMP de Bistrita-Nasaud, Ionut Simionca.

 

 

 

0 comentarii2464 vizualizări06 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0