Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 20 Septembrie 2020 - 27132 vizitatori azi
Actiuni pentru reactivarea organizatiilor UNPR din judet.

1. La data de 23.09.2017 domnul Iuga Grigore a preluat presedentia interimara a Organizatiei Judetene a UNPR BN. Alaturi de domnul Bindea Vasile Ioan care este presedinte executiv s-au demarat actiuni pentru reactivarea organizatiilor UNPR din judet.

Aceasta etapa, coroborata cu reorganizarea la toate nivele de conduce, se va organiza la data de 26.11.2017 Conferinta Judeteana a UNPR BN, oferindu-se legitimitate organizatiilor locale si celei judetene.

 

2. In urma discutiilor purtate cu organizatia comunala Silivasu de Campia a UNPR s-a decis sustinerea politica si confirmarea in functia de consilier local UNPR a domnului Florin Archiudean. Ne bucura faptul ca putem promova un om care dovedit calitati de bun organizator.  Impreuna cu domnul consilier Cornea Avram avem speranta ca vor reprezenta cu succes interesele cetatenilor din comuna in Consiliul Local.

 

3. In contextul frictiunilor dintre UNPR si PMP aparure ca urmare a nerespectarii protucolului de fuziune, UNPR BN a raspuns favorabil solicitarii conducerii centrale a partidului, denuntand fuziunea.

Daca initial Organizatia Judeteana a UNPR BN a sustinut fuziunea, implicandu-se activ in alegerile parlamentare din 2016, obtinandu-se obiectivul propus, un mandat de deputat, modul de conducere a structurii politice nou create si incalcarea tuturor angajamentelor luate din partea liderului formatiunii, a dus la ruperea fuziunii imediat dupa alegeri.

Consideram ca UNPR BN  a aratat ca are oameni valorosi in componenta sa, fapt dovedit de obtinerea mandatului de deputat. Astfel, mandatul de deputat chiar daca este al PMP-ului, de drept el apartine in egala masura si UNPR-ului. Fara eforturile noastre si fara voturile noastre PMP nu ar fi obtinut numarul necesar de voturi pentru a se intra in redistribuirea mandatul obtinut de domnul Simionca.

Actiunea noastra de acum vine in sustinerea demersului Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei care a contestat in instanta fuziunea. In 26.10.2017 are loc, speram noi, ultimul termen la Curtea de Apel Bucuresti.

 

 

Conferinta de presa a Organizatiei Judetene UNPR BN

 

Bistrita, 19.10.2017

 

0 comentarii4956 vizualizări19 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0