Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 16 Decembrie 2018 - 11200 vizitatori azi
Sa spunem ca suntem dezamagiti e prea putin spus. Va spunem ca s-a trecut de orice limita.

Cea mai importanta sedinta a Consiliului Local a fost compromisa de actuala putere/majoritate PSD-ALDE. Am crezut ca in lipsa unei dezbateri publice reale, pe care trebuia sa o angajeze primarul orasului Ovidiu Cretu, vom avea o dezbatere normala in sedinta Consiliului Local. Nu s-a putut fiindca si unii tineri au apucaturi din vremurile trecute si orice luare de cuvant care nu a fost pe placul majoritatii, a fost tratata cu aroganta si chiar prin atitudine nedemocratica. Dar sunt lucruri cu care PSD ne-a obisnuit mereu si le luam ca atare.

PSD si Ovidiu Cretu si-au atins obiectivele, adica au evitat sa raspunda in fata cetatenilor si a noastra. Nimeni aproape nu stie ce fac ei cu banii. Au evitat sa raspunda si sa ne spuna de ce avem drumuri cu gropi sau cum se schiaza in Wonderland. Acestea sunt doar cateva din zecile de probleme pe care le are la aceasta ora orasul.

Domnule primar, in trei mandate n-ati reusit nici macar centrul istoric sa-l puneti la punct, ca sa nu vorbim de cartiere sau localitati componente. Ati mostenit un pietonal, iar dumneavoastra doar cat l-ati uratit lasand cablurile sa atarne pe fiecare cladire, iar strazile din centrul istoric arata deplorabil si vi le amintesc: I.L. Caragiale, Lupeni, Dogarilor, Baba Novac, Dobrogeanu-Gherea, Tiblesului, Vasile Alecsandri, Al. Vlahuta, Mihail Kogalniceanu, Zorilor. Toate arata sub orice critica.

Ne-ati facut o partie cu bani luati din banca, care sta si se usuca consumand multi bani in fiecare luna. Ne faceti pasarele suspendate si trenuri electrice si alte astfel de SF-uri, iar multi bistriteni n-au apa si n-au o piata normala de unde sa-si cumpere legume si fructe.

Ati pus taxe pe fiecare metru patrat din oras, multi antreprenori din zona industriala va platesc impozite de milioane de euro, iar dumneavoastra nu le faceti nici macar un trotuar pe strada Tarpiului. Acolo fiecare se descurca cum poate. Primaria Bistrita nu exista pentru ei.

Ati impovarat orasul cu un credit, dar in Trezorerie stau banii si nu produc nimic, iar de cei 15 milioane de euro din buget ati uitat. Ne-ati asigurat ca ii veti cheltuiti in acest an, dar oare nu asta ne spuneti de aproape zece ani?

Am facut cateva propuneri pentru cetateni, nu pentru PNL si nici macar nu v-au interesat, asa cum nu v-a interesat ce au avut de spus cetatenii, care sunt liberi sa participe la sedintele noastre.

Sa spunem ca suntem dezamagiti e prea putin spus. Va spunem ca s-a trecut de orice limita, iar noi asteptari nu mai avem demult. Votul pe care l-ati invocat e votul unei minoritati in fapt, fiindca nici macar jumatate dintr-un sfert n-ati obtinut, iar daca tot l-ati invocat va reamintim ca si altii au primit voturi, insa dumneavoastra nu le luati in considerare niciodata.

Cu respect

 

       Sorin Hangan- presedinte PNL Bistrita

 

 

 

 

 

0 comentarii1834 vizualizări15 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0