Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 17 Ianuarie 2019 - 11158 vizitatori azi
TSD te vrea #PregatitPentruViitor!

Dezvoltare personala si leadership. Un super eveniment la Bistrita. Bistritenii vor putea participa la unul dintre cele mai importante evenimente de dezvoltare personala din acest inceput de an in date de 14 martie la Hotel Metropolis.

Cei interesati sa invete despre leadership si sa se dezvolte personal sunt asteptati in data de 14 martie, incepand cu orele 18:00, la sala de conferinta a Hotelului Metropolis, acolo unde echipa Tinerilor Social Democrati din municipiul Bistrita a pregatit un eveniment special, "Profilul liderului de azi, #PregatitPentruViitor!"

Vorbitorul principal al serii va fi domnul Eliade Rotariu, trainer cu experienta de peste 10 ani, avand in portofoliu un numar important de clienti din mai multe domenii. Specializat in formarea angajatilor unor branduri de top din Romania, acesta a reusit sa creasca performanta clientilor sai, iar in luna martie va fi in mijlocul bistritenilor.

Intalnirea se adreseaza tuturor persoanelor interesate de teme precum leadership, vanzari,  si comunicare, indiferent de convingerile politice, scopul fiind de a oferi o ocazie de dezvoltare personala unui numar cat mai mare de oameni.

Pentru a participa la eveniment, cei interesati sunt rugati sa se inscrie prin intermediul formularului de la urmatoarea adresa: http://bit.ly/2oPOHwP

Presedintele TSD Municipiul Bistrita, Adrian Solcan a declarat : "Educatia si dezvoltarea personala sunt singurele investitii sigure, pe termen lung care vor da un avantaj competitiv tinerilor intr-o lume tot mai conectata si globalizata. Daca pentru generatia parintilor nostri abilitatile practice erau esentiale, pentru generatia noastra trebuie sa dezvoltam tot mai mult competente "soft" in domeniul leadershipului, vanzarilor si comunicarii. Am initiat acest eveniment pentru ca o comunitate inteligenta este formata din tineri inteligenti. #OrasAccesibilTinerilor"

Presedintele TSD Bistrita-Nasaud, Bogdan Ivan Gruia a declarat: "Incepand cu anul 2012 s-au facut investitii masive in infrastructura de educatie din judetul Bistrita-Nasaud, iar astazi avem multe localitati cu infrastructura scolara modernizata. Investitiile publice din ultimii ani pun bazele unui context in care tinerii din judetul nostru pot sa isi dezvolte un viitor aici. Tinerii merita sa aiba repere si doar prin promovarea acestora si atragerea cat mai multor profesionisti in zona publica, vom putea dezvolta comunitatea noastra pe termen lung.  Cred cu tarie ca investind in educatie, investim in viitor! #SuntemFapte"

Evenimentul face parte dintr-un program de formare initiat de catre TSD Municipiul Bistrita, care se deruleaza pe parcursul a 2 luni si prin care ne-am propus sa aducem informatie de calitate unui numar de aproximativ 150 de tineri.

 

Echipa de comunicare TSD Municipiul Bistrita.

 

0 comentarii1491 vizualizări08 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0