Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 25 Martie 2019 - 3116 vizitatori azi
Alegeri in UDMR, organizatia judeteana Bistrita-Nasaud.

Décsei Atilla ales presedintele UDMR organizatia judeteana Bistrita-Nasaud de trei ori consecutiv. Pe data de 14 aprilie 2018 a fost intrunit Consiliul Reprezentantilor Teritoriali unde cu 94 voturi pentru din cele 98 valabil exprimate s-a ales presedintele organizatiei judetene pentru inca un mandate de 4 ani.

Decsei Atilla, dupa validarea voturilor a desemnat noul presedinte executiv conform prevederilor statutului. Zoltan-Sipos Timea, actualul presedinte al organizatiei de tineret UDTM Bistrita, a fost ales pentru patru ani ca presedinte executiv al organizatiei judetene UDMR BN.

La sedinta a participat din partea UDMR Prezidiul Executiv Central Horvath Anna, vicepresedinte executiv, care si-a exprimat multumirea fata de rezultatele obtinute la initiative cetateneasca Minority Safe Pack, unde UDMR si-a asumat strangerea de 250 000 semnaturi, care in final au ajuns la cifra de 303 695, din care 3552 din judetul Bistrita-Nasaud. A fost prezent si deputatul Benedek Zakariás, care a prezentat activitatile UDMR in Parlamentul Romaniei.

La intrunirea Consiliului Reprezentantilor Teritoriali au fost prezenti Nicolae Moldovan, primar al orasului Beclean si presedinte executive PSD Bistrita-Nasaud, Ioan Turc, presedinte PNL Bistrita-Nasaud, Vasile Silasi, primar al comunei Chiochis si secretar general al PNL Bistrita-Nasaud, Gelu Muthi, viceprimarul municipiului Bistrita din partea ALDE, presedintele organizatiei municipal ALDE Bistrita si Ionut Simionca, deputat si presedintele PMP organizatia judeteana Bistrita-Nasaud.

 

Biroul de presa UDMR BN.

0 comentarii1428 vizualizări16 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0