Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 21 Ianuarie 2019 - 17042 vizitatori azi
Nu exclud initierea unei campanii de demitere a primarului Cretu.

Daca primarul Ovidiu Cretu nu renunta la proiectul de modernizare a Pietei Centrale, nu exclud initierea unei campanii de demitere a acestuia. Ma numar printre cetatenii Municipiului Bistrita revoltati de proiectul "Modernizare Piata Centrala", care presupune taierea a peste 100 de arbori si eliminarea zonelor cu iarba si flori.  In acelasi timp, condamn modul in care administratia pesedista incearca, pe toate caile, sa blocheze interventia bistritenilor in aceasta chestiune de interes public.

Constat, cu amaraciune, ca Municipiul Bistrita si-a pierdut, in doar cativa ani de administratie pesedista,  o multime de atribute care defineau personalitatea si farmecul acestui vechi oras transilvanean. In 10 ani de madat, primarul Ovidiu Cretu a reusit sa distruga valori care au stat in picioare pe parcursul a opt secole de existenta a capitalei noastre de judet.

Fara viziune si fara respect fata de trecut, primarul pesedist incearca sa transforme Municipiul Bistrita intr-un muzeu al kitsch-ului, manelizand spatile publice si eliminand orice umbra de natura din arhitectura urbana. In plus, lucrarile publice efectuate in Bistrita pe banii contribuabililor sunt de proasta calitate, sunt doar niste carpeli.

In acest context, ma alatur campaniei de strangere de semnaturi  impotriva proiectului "Modernizare Piata Centrala" pentru a-l determina pe primarul Cretu sa renunte la acest plan aberant. In acelasi timp, voi cere, printr-o interpelare in Parlament adresata Ministrului Mediului, explicatii cu privire la mascarada de consultare publica in zilele nelucratoare organizata de APM Bistrita-Nasaud pe acest proiect. In situatia in care primarul Ovidiu Cretu si PSD nu isi revizuiesc intentiile, nu exclud posibilitatea de a initia o campanie pentru demiterea primarului inainte ca acesta sa isi incheie mandatul.

 

01.05.2018

           Deputat PMP Ionut Simionca

         Presedinte PMP Bistrita-Nasaud

 

0 comentarii1274 vizualizări01 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0