Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 21 Ianuarie 2019 - 16874 vizitatori azi
Start-Up Nation 2018.

Ieri, 3 mai, la Centrul Cultural Dacia a avut loc un seminar inscris in politica de sustinere a antreprenoriatului local initiat de viceprimarul Gelu Muthi, presedintele Organiztiei ALDE Bistrita. Evenimentul s-a intitulat "Start-Up Nation 2018: 44.000 EURO Pentru Ideea Ta De Afacere", unde participantii au avut posibilitatea, sa afle pe intelesul tuturor, care sunt avantajele si dezavantajele pentru a-si transforma ideea intr-o afacere.

Printre invitati s-au numarat si: Ioan Tintean- Presedinte ALDE B-N, vicepresedinte al Consiliului Judetean, senatorul Ioan Simionca dar si secretarul de stat Sorin Rosu Mares de la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Speakerii evenimentului au fost: Cosmin Maglas si Brendea Honorius, care au prezentat aspectele de eligibilitate, dar si etapele unui astfel de proiect, de la idee si pana la finalizarea implementarii si a monitorizarii, dand sfaturi utile potentialilor beneficiari. Al treilea speaker, Vladimir C. Sabo este unul dintre antreprenorii care a obtinut finantare in anul 2017 obtinand punctaj maxim pentru proiectul sau in domeniul printarii 3D. Dupa ce a trecut prin toti pasii, de la idee si pana la implementare, el a decis sa isi prezinte proiectul, dar nu s-a ferit sa spuna unde a gresit si care sunt problemele birocratice de care te lovesti.Biroul de presa

0 comentarii1190 vizualizări04 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0