Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 21 Ianuarie 2019 - 16040 vizitatori azi
Rovana Plumb despre Siegfried Muresan "Un cal troian al lui Traian Basescu in PNL".

Presedintele Organizatiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, a criticat dur declaratiile facute de europarlamentarul Siegfried Muresan in momentul trecerii sale de la PMP la PNL, cand a declarat ca obiectivul sau principal este inlaturarea PSD de la Guvernare. "M-a surprins limbajul suburban, total inadecvat cu poleiala de european rasat in care se prezinta acest domn. Este o contradictie care iti sare in ochi, intre limbajul grosolan si CV-ul pompos cu care defileaza domnul Muresan. Nu imi dau seama daca asa este dansul intr-adevar sau daca s-a contaminat deja de la liderii PNL, care s-au remarcat recent prin acest tip de limbaj agresiv, badaranesc si ofensator", a declarat Rovana Plumb.

                     Totodata, reprezentanta social-democratilor a sustinut ca de fapt, noul "facelift" cu care vrea sa se prezinte PNL in alegerile europarlamentare, nu ar fi altceva decat un cal troian al lui Basescu: "Am vazut cum a fost prezentata cu surle si trambite trecerea domnului Siegfried Muresan de la PMP, la PNL. Practic, un act de tradare a fost prezentat ca un mare succes politic, iar un traseist de duzina e prezentat drept noua stea a politicii romanesti. Acesta este "facelift"-ul cu care vrea sa se prezinte PNL in viitoarele alegeri euro-parlamentare. S-ar putea sa aiba insa o mare surpriza. Din ceea ce se zvoneste, domnul Muresan nu ar fi altceva decat un cal troian al lui Traian Basescu - cea mai simpla cale prin care PMP mai poate obtine inca un fotoliu in Parlamentul European pe listele PNL", a spus Rovana Plumb.

 

0 comentarii875 vizualizări10 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0