Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 28 Martie 2024 - 14587
PNL se pune in situatii ridicole cand cere demisia Ministrului de Interne Carmen Dan.

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a reactionat vineri la cererea de demisie din partea PNL adresata Ministrului de Interne Carmen Dan, pentru o asa-zisa "explozie a infractiunilor comise cu violenta la nivel stradal". Primarul General al Capitalei considera ca astfel de reactii mizeaza pe specularea unor emotii publice, dar in final pun PNL intr-o situatie ridicola:  "Am vazut, mai nou, ca PNL speculeaza orice emotie publica pentru a cere demisia cuiva din Guvern. Ultima grozavie a fost cererea de demisie din partea unui sinecurist de profesie din PNL adresata doamnei Ministru de Interne Carmen Dan, pe fondul cazurilor din Sinesti. Nu ma mai mira ipocrizia unor astfel de reactii de la PNL, dar ma surprinde de fiecare data talentul unora din acest partid de a se pune in situatii ridicole. Imi amintesc ca cel care cere acum demisia doamnei Carmen Dan facea greva de trei ore si doua mese pentru aprobarea unui monument, la care deja se aprobase finantare. La fel acum, cere demisia doamnei ministru, care deja a reactionat foarte prompt nu doar in acel caz, ci in toate situatiile semnalate de presa sau de societate", a declarat Gabriela Firea

                     Referitor la acuzatia ca ar fi crescut infractionalitatea stradala, social-democrata a amintit de perioada in care PDL a taiat salariile politistilor, fapt care a avut drept consecinta escaladarea furturilor si actelor de talharie, in special in mediul rural. "Cand vorbeste despre infractionalitatea stradala, PNL, alias PDL, intra intr-o zona care nu ii avantajeaza deloc. Le aduc aminte de perioada care a urmat dupa taierea salariilor si fondurilor din Politie, cand s-au desfiintat mii de posturi, si nu mai erau bani de combustibil pentru patrulare, mai ales in zona rurala, unde, atunci, au crescut exponential furturile si talhariile. Deci, cum sa vii acum, tu PNL, sa deplangi aceasta situatie, tocmai la acest Guvern PSD care a majorat substantial salariile politistilor?", a mai subliniat Gabriela Firea.

 

0 comentarii2772 vizualizări13 mai 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0