Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 21 Februarie 2020 - 3234 vizitatori azi
TLDE BISTRITA-NASAUD PEDALEAZA SPRE VIITOR.

De Ziua Internationala de Actiune pentru Clima, sarbatorita pe data de 15 mai, tinerii din Alianta Liberalilor si Democratilor lanseaza proiectul "PEDALEAZA SPRE VIITOR", care se va incheia pe data de 22 mai, de Ziua Internationala a Biodiversitatii. Organizatia de tineret ALDE, sub egida "Impreuna pentru un mediu mai curat?, a decis sa pedaleze pentru un viitor fara poluare, care sa lanseze un indemn pentru toti romanii. Poluarea reprezinta contaminarea mediului inconjurator cu materii ce pot afecta atat sanatatea umana cat si functiile ecosistemelor, o ofensiva a omului modern asupra mediului, motiv pentru care TLDE prezinta o alternativa ce consta in inlocuirea autovehiculelor cu bicicleta.

Acest proiect va fi intalnit in 22 de judete, timp in care tinerii din Alianta Liberalilor si Democratilor, vor transporta doua stafete, una reprezentand mediul si o a doua specifica domeniul energetic.

Cele doua stafete urmeaza trasee diferite. In ziua de 15 mai, din Oradea, Stafeta Energiei a pornit spre partea de Nord a tarii, in vreme ce Stafeta Mediului parcurge traseul spre zona de Sud a Romaniei. Se vor strabate mai multe judete iar la granitele dintre acestea stafeta se preda urmatoarei organizatii de tineret.

In judetul Bistrita-Nasaud stafeta a ajuns ieri, 16 mai, fiind adusa de catre organizatia TLDE Maramures si predata organizatiei TLDE din comuna Tarlisua, Bistrita-Nasaud. Presedintele TLDE Bistrita-Nasaud, Cocean Pompei, a intrat mai apoi in posesia acesteia si impreuna cu alti membri din organizatie au vizitat sediul ALDE Bistrita-Nasaud, unde au fost intampinati si incurajati de catre Presedintele Ioan Tintean. Tinerii au dus mai departe traseul ajungand astazi, 17 mai, la limita cu judetul Suceava, predand stafeta colegilor invecinati.

 Finalul va fi la Bucuresti unde stafeta va fi predata unei delegatii alcatuita din Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului si Anton Anton, ministru al Energiei.

0 comentarii1806 vizualizări18 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0