Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Va puteti inscrie pana pe 15 iunie in competitia E.ON Energy Globe Award Romania 2018!

Termenul limita pentru inscrierea in concurs a fost prelungit cu doua saptamani; Cele mai bune proiecte vor primi premii importante din partea partenerilor, marele premiu fiind de 10.000 de euroInca doua saptamani mai au la dispozitie titularii de proiecte si idei din domeniul eficientei energetice si al protejarii mediului pentru a le inscrie in competitia E.ON Energy Globe Award 2018. Termenul a fost prelungit de la 31 mai pana la 15 iunie pentru a da sansa cat mai multor romani sa intre in concursul aflat la cea de-a treia editie.

Competitia organizata de compania E.ON se adreseaza tuturor persoanelor fizice sau juridice din Romania: comune, municipalitati, societati comerciale, institutii stiintifice si de cercetare, asociatii profesionale, organizatii neguvernamentale, scoli sau universitati.

Proiectele sau initiativele inscrise pe www.energyglobe.ro vor fi grupate in cinci categorii: Companii, Municipalitati, Do it yourself, Tineret si Idei. In primele patru categorii sunt eligibile proiectele aflate in diverse faze de realizare, iar in cea de-a cincea se vor regasi doar acele initiative sau idei inca neimplementate.

 Un juriu independent format din specialisti de renume va evalua proiectele si ideile, iar decernarea premiilor va avea loc in cadrul unei Gale organizate in luna septembrie la Bucuresti. Marele castigator va intra in posesia premiului de 10.000 de euro si se va califica la etapa internationala a Energy Globe Award.

 Energy Globe Award este organizata in Romania de catre compania E.ON incepand din anul 2016. La prima editie, in competitie au fost inscrise peste 150 de proiecte iar Marele Castigator - Asociatia Ecostuff Timisoara - a fost selectat pentru a reprezenta Romania la finala Energy Globe Award Global, desfasurata la Teheran (Iran) unde a ocupat locul al treilea la categoria Youth, atragand atentia si aprecierea lumii intregi cu proiectele "Zero Waste School & Keep Danube Clean". La cea de-a doua editie, din 2017, au fost inregistrate peste 160 de proiecte iar castigatoare a fost Gradinita cu program prelungit "Prichindel",din Suceava, cu proiectul "Orasul Viitorului".

 

Despre Energy Globe Award

Energy Globe Award (www.energyglobe.info) este cea mai importanta competitie la nivel international din domeniul eficientei energetice si protejarii mediului inconjurator. Cu o traditie de aproape doua decenii, Energy Globe Award a fost creat de austriacul Wolfgang Neumann, iar in acest moment este organizat in circa 180 de tari.

 

Despre E.ON Romania

Grupul german E.ON a intrat in Romania in anul 2005, cand a preluat fostele societati de stat din domeniul gazelor naturale si energiei electrice. Companiile din structura grupului opereaza o retea de distributie a gazelor naturale in lungime de peste 22.000 km, respectiv o retea de distributie a energiei electrice de peste 81.000 km si deservesc circa 3,1 milioane de clienti din 20 de judete situate in jumatatea de Nord a tarii. De la intrarea pe piata locala, E.ON a investit circa 1,5 miliarde de euro in principal pentru modernizarea retelelor de gaze si electricitate si a virat catre stat impozite si taxe  de 1,9 miliarde de euro.

 

 

0 comentarii3024 vizualizări31 mai 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0