Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 10 August 2020 - 34852 vizitatori azi
P.S.D. vrea sa-si spele fata folosindu-se cu nerusinare de memoria Regelui Mihai I.

O noua lege marca PSD-ALDE: Propunere legislativa privind infiintarea institutiei pentru promovarea valorilor nationale "Regele MIHAI I" (plx315/2018). Aici se duc banii nostri! Stiati ca urmeaza crearea "Institutul Mihai I" care va topi cu stiinta, cercetare si glamur monarhic de la 860 de mii de euro pe an, pana la 1 milion de euro maxi?!! Deci liber la sinecuri! Nu avem bani de toalete in scoli, de finantarea programului "Scoala dupa scoala" pentru a reduce abandonul scolar, dar avem bani de colocvii, dezbateri si cercetari care pot fi realizate de Academia Romana, de ICR sau de Ministerul Culturii si MAE! 

            Si apoi, cireasa de pe tort, sediul Institutului Regele Mihai I va fi la Palatului Elisabeta! 
Directorul va fi numit de Camerele reunite ale Parlamentului! Adica de Coalitie si va fi ordonator de credite pentru 20 de angajati!
            Rusine pentru aceste initiative clientelare, cu dedicatie, doar pentru a spala fata PSD- ului cu imaginea si memoria unui rege care a fost de atatea ori alungat din tara, ignorat sau umilit de PSD, de catre comunisti si urmasii lor de drept si de fapt! 
            Lupul isi schimba parul dar naravul ba! 

 http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2&idp=17109

 

 Deputat USR de Bistrita-Nasaud,

Prof. Cristina IURISNITI

   

 

0 comentarii2639 vizualizări02 iulie 2018
rss 2.0
rss 2.0