Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 12 August 2020 - 29818 vizitatori azi
Programul de guvernare ALDE.

In momentul in care coalitia PSD-ALDE a castigat alegerile, preluand astfel guvernarea, ambele partide si-au asumat un program de guvernare care va ajuta la cresterea bunastarii si in principiu la cresterea economica a Romaniei.

            Putem spune ca partidul nostru, ALDE, si-a directionat toate eforturile pana acum inspre indeplinirea obiectivelor si a scopurilor prevazute in program.

ALDE si-a asumat si rolul de asa zisa "busola a guvernarii", prin promovarea unor masuri liberale menite sa asigure dezvoltarea economica a tarii si sa respecte drepturile si libertatile cetatenesti. Este de la sine inteles ca mai sunt probleme de rezolvat insa pana acum rezultatele sunt unele pozitive, iar in ceea ce priveste planurile de viitor, se vor lua toate masurile care vor asigura o dezvoltare echilibrata a economiei Romaniei.

            In legatura cu evaluarea ministrilor nostrii, acest aspect se va realiza de catre ALDE, ocazie cu care se va analiza modul prin care si-au indeplinit masurile si sarcinile din programul de guvernare. Astfel, accentul va cadea pe verificarea problemelor nesolutionate, pe motivul nerezolvarii acestora, pe cele ramase in suspensie, precum si pe modul in care ministrii colaboreaza atat in interiorul guvernului cat si cu Parlamentul.

            Drept urmare, tendinta cresterii economiei romanesti si a bunastarii romanilor este vizibila si evident se datoreaza implicarii responsabile a partidului nostru alaturi de partenerii de guvernare.

 

Un punct de vedere al Presedintelui ALDE Bistrita,

               Ioan Tintean.

 

 

0 comentarii2436 vizualizări26 iulie 2018
rss 2.0
rss 2.0