Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
PSD nu a discutat varianta renuntarii la functia de presedinte al Senatului.

Partidul Social Democrat ia act de lansarea pe piata media a zvonului conform caruia ar fi oferit functia de presedinte al Senatului catre UDMR, in schimbul colaborarii acestei formatiuni cu USL.

           In aceste conditii, PSD considera necesare urmatoarele precizari:

 Nici in cadrul PSD si nici in dialogul cu UDMR, nu au fost discutate nici varianta renuntarii la functia de presedinte al Senatului, nici alte formule legate de guvernare. Nu este prima data cand sunt lansate astfel de zvonuri.

  • USL considera ca PDL trebuie indepartat cat mai repede de la guvernare, din cauza dezastrului economic si social generat de incompetenta si coruptia acestui partid. Mesajele USL catre UDMR au fost clare in acest sens, insa optiunea de a se alatura sau nu USL, cu consecintele politice de rigoare ale unei astfel de alegeri, apartine exclusiv UDMR.
  • Aceste zvonuri sunt in mod clar doar intoxicari. Vorbim de un subiect care ar trebui tratat, inclusiv in mass-media, cu mai multa seriozitate, iar PSD subliniaza ca nu va dori sa mai comenteze astfel de informatii bazate strict pe speculatii.

 

 

Biroul de Presa al PSD

19 mai 2011

0 comentarii2772 vizualizări19 mai 2011




rss 2.0
rss 2.0