Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 23 Aprilie 2019 - 4276 vizitatori azi
USR a depus plangeri la CNCD impotriva lui Darius Valcov, Liviu Marian Pop si Doina Pana.

In calitate de presedinte al Comisiei pentru Egalitatea de Sanse am trimis catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii o sesizare pe numele consilierului prim-ministrului, Darius Valcov, care a propagat in spatiul public serie de simboluri naziste, o alta sesizare pe numele fostului ministru al Educatiei Liviu Pop care a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis a condus o organizatie care este un "continuator" al unui grup nazist, facand referire directa la o asociatie a minoritatii germane din Romania si o alta sesizare pe numele deputatului Doina Pana,  care a comparat membrii Diasporei prezenti la protestul din 10 august cu "huligani violenti cu dotare paramilitara". 

            Am convingerea ca institutiile statului abilitate in aceste cazuri vor lua masurile ce se impun. Dar mai mult decat atat, fac un apel catre toti politicienii, indiferent de afilierea politica sa descurajeze astfel de manifestari si sa le sanctioneze cu fermitate atat pe plan personal, cat si in cadrul formatiunilor politice din care fac parte. Avem datoria sa dam un exemplu adecvat, sa crestem increderea cetatenilor in institutiile statului si respectul pentru functia publica si legislatia in vigoare.

 

  http://www.cdep.ro/relatii_publice/site2015.text_presa?pid=16386

 

deputat USR de Bistrita-Nasaud,

prof. Cristina Iurisniti

 

0 comentarii1050 vizualizări06 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0