Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Iunie 2019 - 5526 vizitatori azi
TLDE participa activ si in acest an la schimbarea mentalitatilor si a comportamentelor care ne distrug Planeta.

Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor, prin organizatia de tineret, TLDE, participa activ si in acest an la schimbarea mentalitatilor si a comportamentelor care ne distrug Planeta. World Cleanup Day este o zi dedicata combaterii problemei poluarii Planetei cu deseuri solide.

Astfel, 30 de membri TLDE B-N au participat, sambata, 15 septembrie, la actiunea de ecologizare din comuna Telciu, respectiv in satul Fiad si in catunul Transbordare, cu ocazia campaniei "Let`s do it, Romania".

De asemenea,  peste 5.000 de membri din organizatia de tineret, din intreaga tara s-au mobilizat din dorinta de implicare sociala, pentru o zi de ecologizare la nivel national, cu speranta ca vor determina o schimbare reala de comportament a populatiei fata de resurse si fata de deseurile generate.

O societate sanatoasa este una care se construieste intr-un mediu inconjurator curat si sanatos, iar protectia acestuia constituie o prioritate care vizeaza in mod direct conditiile de viata si sanatate a populatiei, realizarea intereselor social-economice, precum si capacitatea de dezvoltare durabila a societatilor pe viitor.

Credem in implicarea tinerilor in societate, acesta fiind principiul de baza al proiectului TLDE "Romania construita de tineri", la constructia caruia am mai pus o caramida prin implicarea tinerilor din toate organizatiile din tara in actiunea nationala de ecologizare.


Biroul de presa.

 

0 comentarii1211 vizualizări17 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0